Melhusmotor.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra Brennenstuhl

brennenstuhl® står for kvalitet og innovasjon.
Denne påstanden har vært det ledende prinsippet for vår familiebedrift i utviklingen av nye produkter i over 60 år. Med millioner av solgte varer hvert år har vi en plikt til å stille baren høyt når det gjelder design og ytelse. Kvalitet og sikkerhet - på internasjonalt nivå - er vår fremste bekymring.

Vårt produktutvalg for flere veier utvidelser er unikt for dets mangfold, design og ytelse. Fra vanlige triple-power strips til sofistikerte high-tech strips med overspenningsvern, automatisk drift og andre intelligente funksjoner, er vi i stand til å oppfylle et bredt spekter av krav.

Vårt produktspekter av kabelruller tilbyr den riktige løsningen for enhver applikasjon, enten du er hjemme eller for tung profesjonell bruk. Som markedsleder i mange land sier det seg selv.

På belysningsområdet er vi avhengige av LED-teknologiens fascinerende krefter. Vårt LED-spotlight-program reflekterer den dynamiske utviklingen på dette området og tilbyr attraktive nye løsninger når det gjelder design, energieffektivitet og holdbarhet.

Sol- og LED-teknologier utfyller hverandre perfekt. Vi utnytter det faktum i våre LED-solceller og våre komplette "plug-and-play" solcellesett.

Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke